Välkommen till en bättre ...
...några skäl till att välja IT Kraft Sverige som IT Partner

1. Personlig service
  Vi vet att du vill ha en personlig relation med någon som inte bara kan IT, utan också förstår dina behov och din affär. Det tror vi är en viktig nyckel till en god och långsiktig relation.

2. På plats i huset
  Vi jobbar med egen personal även i driften av IT. Våra tekniker kan system väl och är sällan långt borta om du behöver hjälp eller om något inte fungerar som det ska.

3. Storlek ger valmöjligheter
  En partner som har mycket att välja på ger flexibilitet när era behov förändras. Ni kanske behöver utöka med fler arbetsplatser? Eller det kanske är dags att flytta närmare city? Vi erbjuder hjälp att administrera Er IT.

4. Hållbarhet på riktigt
  IT Kraft Sverige är ett företag som sätter hållbarhet och långsiktighet i 1:a rummet, vi kan erbjuda tjänster med eller utan avtal, men du får naturligvis mer om du har avtal med oss.

5. Långsiktighet och trygghet
Låt oss sköta din IT verksamhet så att du kan ägna dig helt till Er kärnverksamhet
De flesta företag och organisationer vill fokusera sig på att var bäst på sin kärnverksamhet, och låter oss och vår samarbetspartner Toridium att sköta resten. Vi kan erbjuda de flesta kontorsnära tjänster, till exempel datorer, skrivare, datakommunikation, telefoni m.m.

6. Hitta din information dygnet runt
  Vårt mål är att din IT miljö ska fungera dygnet runt även om du inte har tecknat ett dygnet runt avtal med oss
Login